skoljobb.se

Yrkeslärare i vård och omsorg till Vuxenutbildningen i Halmstad

Företag Halmstads kommun
Regioner
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Yrkeslärare i vård och omsorg till Vuxenutbildningen i Halmstad

Om du vill spara länken till en ledig tjänst, kopiera adressen i din webbläsare. Det går inte att använda dela-knappen ovan eftersom visningen nedan är inbäddad från en extern källa.

Yrkeslärare i vård och omsorg till Vuxenutbildningen i Halmstad

Arbetsuppgifter

Vi behöver utbilda fler så att vi alla kan få den vård-och omsorg vi behöver! Nu söker vi en vård- och omsorgslärare till Vuxenutbildningen, är du den vi söker? Vuxenutbildningen (Vårdvux) är organiserat i ett arbetslag med vård-och omsorgslärare. Undervisningen bedrivs i form av närstudier men även som lärlingsutbildning och på distans. Vård- och omsorgsutbildningen har genomförts med god kvalitet i många år. Vi arbetar för att ständigt utveckla vårdutbildningen i nära samverkan med verksamheterna inom vård- och omsorg, både i kommunal och privat regi. Vi önskar engagerade pedagoger som kan se elevernas potential och utvecklingsmöjligheter. Lösningsfokuserad livssyn och god samarbetsförmåga är viktiga egenskaper för att kunna bedriva ett framgångsrikt arbete tillsammans med kollegor och elever. En viktig del av arbetet är att möta varje enskild elev ute arbetslivet och att då kunna anpassa arbetssätt och bemötande. Flexibilitet och nytänkande är nyckelord som beskriver egenskaper hos personerna vi söker. Din kompetens ska bidra till verksamhetens utveckling, kvalité och resultat. Vi tror på samarbete och kollegialt lärande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en yrkeslärarexamen inriktning mot vård- och omsorgslärare, 90 hp. Om du inte har en yrkeslärarexamen men har en vård- och omsorgsutbildning kan du få en tidsbegränsad anställning. Har du bred erfarenhet inom vård- och omsorg samt erfarenhet av validering och lärlingsutbildning är detta meriterande. Du agerar utifrån vår kommuns gemensamma värdegrund och är ett föredöme för andra medarbetare. Du uppmuntrar till delaktighet och kreativitet, visar personlig omtanke genom att ge stöd och genom att konfrontera i ett gott syfte, både för dina närmaste kollegor och för organisationen i stort. Genom ditt sätt att agera och kommunicera sprids detta förhållningssätt vidare i organisationen och skapar motiverade och kreativa kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ber dig att i din digitala ansökan bifoga examensbevis från högskola, detta för att underlätta rekryteringsprocessen. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Tjänsten tillsätts under förutsättningar att vederbörliga beslut tas i organisationen. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid, 
Tillträde: Tillträde: Enligt överenskommelse Tillsvidareanställning gäller vid innehavande av yrkeslärarexamen. I annat fall gäller tidsbegränsad anställning.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Karin Christiansen
Telefon: 070-819 42 92

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Conny Söderberg
Telefon: 076-611 23 14
Namn: Ola Nilsson
Telefon: 070-525 23 68

Ansökan

Referensnummer: C28266 - 2019
Sista ansökningsdag: 2019-05-31

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att genom utbildning, praktik och arbete öka individens förutsättningar för att hitta ett arbete och bli självförsörjande. Vi har bland annat kommunens största samlade utbud av gymnasieutbildningar samt kurser för vuxna.

Dela detta jobb

Yrkeslärare i vård och omsorg till Vuxenutbildningen i Halmstad

Halmstads kommun