skoljobb.se

Yrkeslärare inom el-teknik till Lernia utbildning

Företag Lernia
Regioner
Utgår

2019-06-15

Ansök nu

Yrkeslärare inom el-teknik till Lernia utbildning

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människors kompetens och matchar dem till jobb i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft. Vår vision är att leverera Sveriges mest värdeskapande tjänster genom rätt kompetens för kunder och individer.

Arbetsuppgifter

Lernia Utbildning söker dig som är engagerad i och intresserad av vuxnas lärande. Du brinner för yrkesområdet El-teknik och vill vara med och ytterligare utveckla våra utbildningar inom området!

Arbetet kräver att du har god pedagogisk förmåga. Dina arbetsuppgifter består bland annat i att coacha och motivera deltagarna i deras personliga såväl som kunskapsmässiga utveckling. Du får tillsammans med ditt arbetslag arbeta under stort ansvar med att planera, genomföra och följa upp utbildningar inom området. Tjänsten innebär utbildning i både praktiska och teoretiska ämnen.  Du kommer att utbilda på såväl grund- som spetsnivå inom ramen för vår arbetsmarknadsutbildning. Utbildningens syfte är att ge deltagarna kunskaper inför arbete och anställning i branschen. Du kommer att få träffa deltagare från många olika kulturer och faser i livet.

Formell kompetens

Du får gärna ha

  • Auktorisation i AL auktorisation lågspänning, omfattande alla elinstallationsarbeten på lågspänningsanläggningar
  • Minst 5 års erfarenhet som lärare, handledare och/eller arbetsledare inom elteknik.

 Alternativt

  • 5 års yrkeserfarenhet utanför utbildningsväsendet
  • minst 1 års erfarenhet som lärare, handledare och/eller arbetsledare inom elteknik.

Du har flerårig vana av kvalificerat yrkesarbete och är väl insatt i regelverket inom området.

God datorvana är en förutsättning då delar av utbildningen sker med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du känner ett stort engagemang och ansvar för att deltagarna ska lyckas i utbildningen och få ut mesta möjliga av sin tid hos Lernia.

Du är kreativ, ser möjligheter och gillar när det händer mycket omkring dig. Du arbetar aktivt för att skapa trivsel och gemenskap och kommer att fungera som mentor för våra deltagare. Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med deltagare, kollegor, chef och kunder är det viktigt att du är utåtriktad, kommunikativ och bra på att vårda relationer. Du är duktig på att samarbeta samtidigt som du är självgående och inte rädd för att ta egna beslut.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidareanställning på heltid i Västerås

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Rekryteringen pågår löpande och kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Ansök därför snarast. Sista ansökningsdag: 15 juni 2019.

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Anna-Li Danielsson, 0722-546367.

Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra övriga entusiastiska medarbetare. Läs mer på www.lernia.se

Dela detta jobb

Yrkeslärare inom el-teknik till Lernia utbildning

Lernia