skoljobb.se

Yrkeslärare inom Fordon

Företag Lernia
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-02-25

Ansök nu

Yrkeslärare inom Fordon

Vill du vara med och göra skillnad på ett av Sveriges ledande kunskapsföretag?

Lernia Utbildning i Göteborg är inne i en expansiv fas och söker nu utbildare inom vår Fordonsutbildning, med inriktning för mekaniker både inom personbil och lastbil.

Arbetsuppgifter

Du kommer att utbilda på grund- och avancerad nivå inom ramen för vår arbetsmarknadsutbildning. Utbildningens syfte är att ge deltagarna kunskaper inför arbete och anställning i branschen.

Arbetet kräver att du har god pedagogisk förmåga. Dina arbetsuppgifter består bland annat i att coacha och motivera deltagarna i deras personliga såväl som kunskapsmässiga utveckling. Du får tillsammans med ditt arbetslag arbeta med stort ansvar med att planera, genomföra och följa upp utbildningar inom området. Rollen innebär utbildning i både praktiska och teoretiska ämnen.      
Du kommer att få träffa deltagare från många olika kulturer och faser i livet.

Hela fordonsbranschen står inför stor teknisk förändring och vi vill att du skall bidra till utvecklingen av våra utbildningar.

Formell kompetens

Vi söker dig som har gymnasiekompetens från fordonsprogrammet eller motsvarande alternativt utbildning från gymnasiets tekniska linje med fortbildning inom aktuella yrkesområden.

Lärarbehörighet är starkt meriterande.

Bakgrund

Du har minst tre års yrkeserfarenhet inom fordonsbranschen samt erfarenhet av utbildning inom fordonsmekanik, bilskada, personbil, lastbil eller mobila maskiner.

Vi ser gärna att du har arbetsledarerfarenhet, pedagogisk erfarenhet och intresse för vuxnas lärande. Du ska kunna undervisa både praktiskt och teoretiskt och vana av att arbeta med kursmål även arbete som interninstruktör och coach för andra mekaniker är meriterande. Arbetet kräver att du är drivande i att utveckla våra utbildningar.

Att du har god datorvana är en förutsättning då delar av utbildningen sker med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och det är viktigt att du verkligen brinner för att deltagarna ska lyckas i utbildningen och få ut mesta möjliga av sin tid hos Lernia. Du ser möjligheter, har mycket god pedagogisk förmåga och gillar när det händer mycket omkring dig. Vi söker dig som kan tänka i nya banor och är ansvarstagande som person. Vi ser gärna att du är utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad. 
Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med deltagare, kollegor och chef är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med samarbete. Du har förmåga och vilja att utveckla människor och tillämpa olika pedagogiska metoder. Du är duktig på att samarbeta men kan ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer.     

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidareanställning med placering i Göteborg.  

Tillträdesdag

Omgående enl överenskommelse.

Information

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Mats Stavmyr, Verksamhetschef
tel: 072-254 40 03 eller mail: mats.stavmyr@lernia.se

Intervjuer sker löpande, så ansök gärna omgående.

Du är varmt välkommen med din ansökan och vi kan erbjuda dig möjlighet till karriärutveckling tillsammans med våra övriga entusiastiska medarbetare.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag. Vi erbjuder tjänster inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning och finns på fler än 100 orter över hela landet. Lernia gör det möjligt för människor och företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. Vi vet att kompetens gör skillnad.

Våra värderingar som genomsyrar vårt dagliga arbete är Pålitlighet - Affärsmässighet - Vi är lika och unika. 
Besök gärna www.lernia.se.

 

Dela detta jobb

Yrkeslärare inom Fordon

Lernia