skoljobb.se

Yrkeslärare inom vård och omsorg/barn och fritid hela läsåret 20/21

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-05-29

Ansök nu

Yrkeslärare inom vård och omsorg/barn och fritid hela läsåret 20/21

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att genom utbildning, praktik och arbete öka individens förutsättningar för att hitta ett arbete och bli självförsörjande. Vi har bland annat kommunens största samlade utbud av gymnasieutbildningar samt kurser för vuxna.

Arbetsuppgifter

Gymnasieskolorna i Halmstads kommun har som gemensamt mål att erbjuda eleven sitt livs tryggaste äventyr. Vi vill erbjuda stora valmöjligheter för eleven, därför har vi höga krav vad gäller rätt personal på rätt plats. En lärare som arbetar hos oss ska vara välutbildad samt brinna för sina ämnen. Är du en av oss? Gör testet nedan! - Jag brinner för att ta tillvara och utveckla varje elevs förmåga och skapa förutsättningar för lärande - Genom ett professionellt bemötande skapar jag tillit, trygghet och inspirerar eleven till ett lustfyllt lärande - Jag vill aktivt arbeta för att utveckla verksamhetens kvalitet och måluppfyllelse Stämde alla påståenden in på dig? Grattis! Då kan du fortsätta läsa! Vi söker nu en yrkeslärare till yrkesintroduktion inom vård och omsorg/barn och fritid till Sannarpsgymnasiet i Halmstad. Vi önskar engagerade pedagoger som kan se elevernas potential och utvecklingsmöjligheter. Arbetet ställer krav på nytänkande, engagemang och förmåga att lyfta fram elevernas kunnande i yrkeskontext. Lösningsfokuserad livssyn och god samarbetsförmåga är viktiga egenskaper för att kunna bedriva ett framgångsrikt arbete tillsammans med kollegor och elever. På Sannarpsgymnasiet kommer du att ingå i ett arbetslag där lärare i både grundskoleämnen, gymnasiegemensamma ämnen och yrkesämnen ingår. Vi arbetar med delaktighet och tar tillvara medarbetarens kompetens och utvecklingsmöjligheter.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som har yrkeslärarexamen i vård och omsorg/barn och fritid och är legitimerad lärare. I andra hand söker vi dig som har motsvarande utbildning inom vård och omsorg/barn och fritid. Bred erfarenhet inom vård- och omsorg/barn och fritid är önskvärt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du agerar utifrån vår kommuns gemensamma värdegrund och är ett föredöme för andra medarbetare. Du uppmuntrar till delaktighet och kreativitet, visar personlig omtanke genom att ge stöd och genom att konfrontera i ett gott syfte, både för dina närmsta kollegor och för organisationen i stort. Genom ditt sätt att agera och kommunicera sprids detta förhållningssätt vidare i organisationen och skapar motiverade och kreativa kollegor.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde: Enligt överenskommelse Anställningen avser under hela läsåret 20/21 med eventuell möjlighet till förlängning.
Publicerad
2020-05-15
Ansök senast
2020-05-29

Upplysningar

 • Petra Ekstrand, Rektor
  Telefon: 070-922 08 07
 • Mathias Sandberg
  Lärarnas Riksförbund
  Telefon: 072-152 89 90
 • Emanuel Rosenbring
  Lärarförbundet
  Telefon: 072-573 24 75

Ansökan

Referensnummer
C38753 - 2020

Dela detta jobb

Yrkeslärare inom vård och omsorg/barn och fritid hela läsåret 20/21

Halmstads kommun utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen