skoljobb.se

Yrkeslärare inom vård och omsorg på Praktiska Gymnasiet Malmö City

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-07-02

Ansök nu

Yrkeslärare inom vård och omsorg på Praktiska Gymnasiet Malmö City

Vi söker två Yrkeslärare till Vård och Omsorgsprogrammet som kan börja sin tjänst första veckan i augusti.

Tjänsten innebär att du som lärare ska planera och bedriva undervisning på programmet enligt gällande läroplan. Du kommer även att fungera som mentor för eleverna samt vara delaktig i gemensam planering på skolan och delta vid olika evenemang. Vi är en liten skola så alla hjälps åt.
Våra elever längtar ut i arbetslivet och era största uppgifter är att leda eleverna dit!

Vi söker i första hand er som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i vårdämnen. Alternativt har ni erfarenhet som sjuksköterska och har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Har ni goda kontakter med näringslivet ses detta som en stor fördel.

Vidare söker vi er som har ett stort engagemang och drivkraft och vill bidra till att verksamheten uppnår uppsatta mål. De personen som vi ser hos oss är kreativa och öppna för nya idéer och tankesätt. Utöver detta söker vi efter personer som brinner för att utbilda och arbeta med ungdomar och som har varje elevs bästa i fokus. Kompetens att kunna strukturera och anpassa arbetet för elever med behov av stöd är viktigt.

Praktiska Gymnasiet är skolan mitt i arbetslivet. Vi finns för de elever som vill ta en yrkesexamen för att kunna arbeta, starta eget eller läsa vidare efter gymnasiet efter sitt livs bästa skoltid. Praktiska Gymnasiet har som ambition att fortsätta leda utvecklingen av yrkesutbildningar som möter arbetsmarknadens krav. Idag driver vi 33 gymnasieskolor från Luleå i norr till Ystad i söder och vi har drygt 5000 elever och cirka 800 anställda. Vi arbetar hela tiden efter att utvecklas och driva vår idé framåt, detta för att utbildningen ska bli den bästa för våra elever.
Vi tillhör sedan ett halvår tillbaka Academedia som är nordens största utbildningskoncern.

Dela detta jobb

Yrkeslärare inom vård och omsorg på Praktiska Gymnasiet Malmö City

Praktiska Gymnasiet