skoljobb.se

Yrkeslärare med inriktning barn- och fritid - Barn och utbildningsförvaltningen

Företag Tanums kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-25

Ansök nu

Yrkeslärare med inriktning barn- och fritid - Barn och utbildningsförvaltningen

Campus Futura söker lärare till barn- och fritidsprogrammet, inriktning pedagogiskt arbete

Campus Futura bedriver gymnasieutbildning, vuxenutbildning och svenska för invandrare. Nu söker vi en barn- och fritidslärare. Målgruppen är flerspråkiga elever.

Vi söker dig som
Vill vara med och utveckla Campus Futura, en organisation som genomsyras av kvalitét och glädje. Du ska se till elevens bästa, vara beredd på både utmaningar och förändringar och brinna för ditt yrke. Du har ett starkt engagemang, är flexibel och samarbetsvillig samt hittar lösningar tillsammans med elever och kollegor.

Din kompetens och ditt engagemang ska bidra till verksamhetens utveckling, resultat och kvalitét. Därför söker vi dig som:

  • Är behörig lärare inom barn- och fritid
  • Har erfarenhet av undervisning och pedagogiskt arbete
  • Trivs med att arbeta i arbetslag
  • Är en tydlig, ansvarsfull och välstrukturerad ledare i klassrummet, samtidigt som du är lyhörd för elevers olika behov


Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare inom barn- och fritid, inriktning pedagogiskt arbete, alternativt utbildad förskollärare med erfarenhet eller intresse av att utbilda. Körkort för bil är ett kravStor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Omfattning och varaktighet
Anställning tillsvidare med tillträde augusti 2019.

Upplysningar om verksamheten och uppdraget lämnas av 
Rektor Helen Larsholt, 0525-18505
Fackliga representanter nås via kundcenter  0525-180 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast 25 april 2019.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Ange inga referenser i din ansökan. Vi frågar efter referenser senare i processen.

Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte.Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

Kontaktinfo:
Helen Larsholt
Rektor Campus Futura
(+46) 0525- 185 05

Dela detta jobb

Yrkeslärare med inriktning barn- och fritid - Barn och utbildningsförvaltningen

Tanums kommun