skoljobb.se

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Barn- och utbildningsförvaltningen
Skolan i Luleå – en nationell förebild
Våra ledstjärnor är;

- Engagemang och arbetsglädje
- Ansvar, analys och resultat
- Kompetens

I centrala stan finns Luleå Gymnasieby som är ett campusområde som samlar de flesta kommunala gymnasieutbildningarna och gymnasiesärskolan med nästan 2300 elever. Eleverna i Luleå Gymnasieby skall ges förutsättningar för ett livslångt lärande genom att fokusera på kunskaper, delaktighet, ansvarstagande och ledarskap så att de förbereds för arbetslivet och som samhällsmedborgare i övrigt.

Kontakterna med näringslivet är många och i de lokala styrgrupperna samverkar näringslivet med gymnasieskolan för att skapa goda förutsättningar för eleverna att vara väl förberedda för tiden efter gymnasieutbildningen. I Luleå Kommun digitaliserar man verksamheten vilket gör att eleverna använder sig av datorer/Ipads i sin undervisning.

I gymnasieskolan finns även spetsutbildningar i matematik, dans, teater, musik samt nationellt godkända idrottsutbildningar och riksbasketgymnasium.

Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Du ska undervisa vid gymnasiesärskolans nationella program Hotell, restaurang och bageri som finns på kvarteret Örnen och Kungsfågeln, Luleå gymnasieskola. Du kommer att undervisa i kurserna till det programmet och ansvara för elevernas APL.

Du ingår i ett arbetslag. I arbetsuppgifterna ingår även kontakter med branschen inom området, mentorskap, samt övrigt förekommande arbetsuppgifter inom läraryrket.


KVALIFIKATIONER
Du ska vara utbildad yrkeslärare med lärarlegitimation och behörighet att undervisa i gymnasiesärskolans nationella program hotell, restaurang och bageri. Det är meriterande om du har erfarenhet från gymnasiesärskolan.

Du har god samarbetsförmåga och ett bra bemötande. Du har god förmåga till struktur och organisation i ditt arbete. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Det är meriterande att ha goda IT-kunskaper för det fortsatta arbetet med den digitala utvecklingen.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Meriterande om du har körkort och tillgång till egen bil.

Även du som inte är behörig och legitimerad yrkeslärare kan du komma i fråga för befattningen, då på tidsbegränsad anställning


ÖVRIGT
Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Yrkeslärare med inriktning hotell, restaurang och bageri till Luleå gymnasi

Företag Luleå kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-24

Ansök nu

Dela detta jobb