skoljobb.se

Yrkeslärare på Administration Handel och Varuhantering (HAV), Gymnasiesärsk

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-08-04

Ansök nu

Yrkeslärare på Administration Handel och Varuhantering (HAV), Gymnasiesärsk

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Filbornaskolan är en skola med fem nationella program (EK, SA, NA, BF och IN), tre introduktionsprogram och en gymnasiesärskola. Vi har totalt ca. 740 elever. Skolans profil är idrott och ca. hälften av alla gymnasie-elever har någon sorts idrottsinriktning. Vi har riksgymnasium i golf och simning, samt tio andra idrotter som nationell idrottsutbildning. Gymnasiesärskolan har ca. 110 elever fördelade på fem nationella yrkesprogram och det individuella programmet. Vi är en av de större gymnasiesärskolorna i landet.

Känslan på skolan kännetecknas av ett gott relationsklimat mellan elever och personal. Vi är en elevorienterad och lösningsfokuserad skola. "Helt enkelt en bra skola!"

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att tillsammans med kollega dela på undervisning och mentorskap för en klass. Här ingår att hantera elevernas APL.

Klassen heter HAV (programmet för handel och administration) och finns på Filborna gymnasiesärskola. I klassen finns ca 20 elever som har behov av tydlig pedagogik. Till vår hjälp finns elevassistenter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad yrkeslärare med behörighet att undervisa inom Administration Handel och Varuhantering (HAV).

Du arbetar nära kollegor och elevassistenter, så det är viktigt att du är bekväm med samarbete. I arbetslaget finns lärare från ytterligare tre yrkesprogram, så man har många duktiga kollegor.

Det är också viktigt att du är både lugn, flexibel, tålmodig och har ett stort hjärta!

Vi är en stor skola. Här finns resurser och möjligheter för den som vill vara en del av oss!

Vi tillämpar löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Yrkeslärare på Administration Handel och Varuhantering (HAV), Gymnasiesärsk

Helsingborgs Stad