skoljobb.se

Yrkeslärare Restaurang och storhushåll, Vuxenutbildningen Campus Mark

Företag Marks kommun
Regioner
Utgår

2019-04-25

Ansök nu

Yrkeslärare Restaurang och storhushåll, Vuxenutbildningen Campus Mark

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en mycket stabil ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Här finns ett rikt näringsliv med världskända företag i olika branscher – med plats för fler att förverkliga sina drömmar. I Mark finner du hög livskvalitet, trygghet för alla och fantastiska naturupplevelser. Hos oss bjuds du på undersköna miljöer bland dalgångar och sjöar samt ett rikt föreningsliv. Till Mark är det alltid nära från Göteborg, Borås och Varberg. Vi hoppas att just du är talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Vuxenutbildningen ligger i Kunskapens Hus, Skene och är del av en stor verksamhet som även omfattar gymnasieskola. Undervisningslokaler innefattar kök och en restaurangdel.

ARBETSUPPGIFTER
Du är undervisande lärare för utbildningen till kock. Undervisningen är förlagd till skolan en dag i veckan och resten av arbetstiden är avsedd att besöka de studerande på respektive arbetsplats. Du har hand om elevernas individuella studieplan, utbildar och handleder eleverna samt utbildar och coachar handledarna på de arbetsplatser där eleverna har sin lärlingsplats. Du behöver vara trygg i din lärarroll, vara initiativrik och trivas med ett omväxlande arbete.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad yrkeslärare restaurang- och storhushåll. Körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Yrkeslärare Restaurang och storhushåll, Vuxenutbildningen Campus Mark

Marks kommun