skoljobb.se

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Strax öster om Lunds centrum ligger Gymnasieskolan VIPAN, Lunds enda kommunala yrkesskola.

Gymnasieskolan Vipan har c:a 1 100 elever fördelade på Barn- och Fritidsprogrammet, Byggprogrammet, Gymnasiesärskolan, Handelsprogrammet, Hotell- och turismprogrammet, Introduktionsprogrammet, Restaurang- och livsmedelsprogrammet, VVS- och Fastighetsprogrammet samt Vård- och Omsorgsprogrammet. Vipan präglas av god stämning och stort engagemang både hos elever och personal.

Skolans fokusområden är: Individ, Kunskap och Omvärld. Vi är måna om att både personal och elever ska känna delaktighet i allt som rör verksamheten.

Läs mer om gymnasieskolan Vipan på vår hemsida: www.lund.se/vipan

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i karaktärsämnen på VVS- och fastighetsprogrammet.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar en ansökan från dig som har varit verksam inom VVS i många år men som nu vill skola om och börja undervisa för att på så sätt kunna dela med dig av dina kunskaper till våra elever. Vi söker dig som har erfarenhet och behörighet som VVS-montör. Du ska ha goda kunskaper i installation, svetsning, service och underhåll av till exempel värme- och sanitetssystem. Du måste ha ett godkänt VVS-certifikat. Vi har många sökande till vårt VVS- och fastighetsprogram och behöver därmed fler duktiga yrkeslärare! Det är givetvis en stort merit om du är behörig lärare i VVS, som har en pedagogisk utbildning och som är väl förtrogen med skolans regelverk.

Du bör ha lätt för att samarbeta med elever, lärare, företag och övrig personal samt vara intresserad av att arbeta i arbetslag. Vi eftersträvar integration mellan karaktärs- och kärnämnen, vilket ställer särskilt stora krav på samarbete mellan lärare. I arbetsuppgifterna ingår även att aktivt arbeta med att det erbjuds praktikplats till varje elev inom VVS.

Vi söker dig som brinner för att utbilda och arbeta med ungdomar och som har varje elevs bästa i fokus.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställda i kommunen.

Anställningsvillkor enligt avtal.
Om du blir erbjuden anställning kommer vi att vilja se ett utdrag ur belastningsregistret.

I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder.

Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid.

Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Yrkeslärare VVS

Företag Lunds kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-03-15

Ansök nu

Dela detta jobb